... 1. český Sudoku server:

Výsledky MČR a reportáž z finále

Výsledky Mistrovství republiky v sudoku po základní části i finálových blocích.

Po třech základní části, tedy dvou více než hodinových blocích a sprintech, bylo umstění špičky sudokářů následujícící:
  1. ONDROUŠEK Jakub 0
  2. MROZOWSKI Jan -30
  3. HRAZDIRA Jakub -52
  4. NOVOTNÝ Jan -53
  5. TYLOVÁ Jana -69
  6. KADLEČÍK Pavel -85
  7. BABILON Robert -102
  8. BŘÍZOVÁ Jana -110
Kompletní výsedky.
Mimořádně napínavá finálová část přinesla následující konečné výsledky:
  1. Novotný Jan CZE
  2. Hrazdira Jakub CZE
  3. Mrozowski Jan POL
  4. Ondroušek Jakub CZE
  5. Babilon Robert CZE
  6. Tylová Jana CZE
  7. Břízová Jana CZE
  8. Kadlečík Pavel CZE
Reportáž z mistrovství televize prima můžete vidět zde.
Atmosféru finálové části dobře vystihuje reportáž "emcacy":
"Vidím kolem sebe známé tváře, smutné i veselé, napjaté i uvolněné. Teď přijde to nejdůležitější. Na pódiu stojí čtyři flipcharty, play-off se bude hrát systémem čtvrtfinále v osmi lidech, semifinále ve čtyřech a finále ve třech.
Do prvního čtvrtfinále nastupují Gotroch, Krtek, Janka a diCarlo. Zbylí čtyři čekají někde v zákulisí. A už organizátoři lepí první tabulku. Je to klasika, tvarem připomíná koňskou hlavu. Vidím čtyřky, bleskne mi hlavou, ale než stačím začít 'luštit očima', už Víťa Koudelka volá za tabule první čtyři soutěžící.
První začíná luštit Gotroch, 15 sekund po něm obíhá svůj flipchart Krtek, za dalších 10 sekund po něm Janka a po dalších pěti vteřinách diCarlo. Nezdá se, že by časová výhoda byla nějak zvlášť rozhodující. Gotroch ale suverénně svůj náskok obhájí, Krtek trochu ztrácí, přesto odevzdává před Jankou, diCarlo tabulku nedokončil. Pořád to ale zůstává dost otevřený a v rychlým sledu nastupuje druhá skupina na tutéž tabulku.
První začíná luštit Kuba, je neuvěřitelnej!, bleskne mi hlavou, když vidím, jak oběhne flipchart a téměř okamžitě píše první číslo. Janoslaw je taky hrozně rychlý, stojí tak zvláštně zlomenej v pase s rukou v bok a sype to tam jedno za druhým, nastupuje Bingo a v závěsu za ním tojejedno. Mačkáme s Didi palce, vzduch v sále je vydejchanej, normálně to nesnáším, ale teď skoro nevnímám. Kuba kraluje, v přímým souboji s janoslawem to dává a dává to elegantně a krásně. Je jednoznačně nejlepší, líp se mi dejchá, letos už určitě tím zatraceným play-off projde jako nůž máslem. Didi trochu sejčkuje, že nemá dobrej pocit z toho, že Kuba nemá na uších sluchátka od empétrojky, ale taky se po první tabulce viditelně uvolní. Za Kubou dokončuje janoslaw, tojejedno těsně poráží Binga, ta holka je fakt dobrá! ..."
Kompletní text na cs.sudokucup.com.

Poslední novinky

SudokuOnline.cz: 1. český Sudoku server | mapa serveru | právní podmínky
slovensky | polski | auf deutsch | in english | français | vybrat jazyk:
© Marek Čierny, 2007-2024